Cindy Kok Cindy Kok


Jonge dertiger, getrouwd met Bert en volledig genietend van het jonge moederschap.


Zes jaar geleden is mijn vader overleden. De tijd die wij doorgebracht hebben met de uitvaartverzorgster in de week na zijn overleden vond ik heel bijzonder. Het heeft alleen nog wel wat jaren geduurd voordat ik de stap durfde te zetten. Eind 2011 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en vanaf januari 2012 werk ik bij De Stilte. De manier van werken bij De Stilte spreekt mij ontzettend aan. Persoonlijk en met respect voor de overledenen. Voor de naasten willen wij rust creëren en vinden wij het belangrijk dat zij hun eigen inbreng kunnen hebben. Zoals een familielid tegen mij zei: “Jullie hebben ons alle ruimte gegeven voor onze eigen ideeën, maar als we jullie nodig hadden waren jullie er ineens”.De eerste jaren heb ik bij De Stilte gewerkt als uitvaartbegeleidster en veel mensen vroegen mij waarom ik dit werk deed: “Je wordt elke keer weer met het verdriet van anderen geconfronteerd?” Toch voelt dit voor mij, vanaf het moment van mijn keuze, als een goede beslissing. Het is niet alleen het verdriet; in zo’n heftige tijd halen de mensen ook heel veel mooie herinneringen op aan degene die zij net verloren zijn.

Sinds juni 2015 heb ik een nieuwe uitdaging op kantoor waarbij ik me meer bezig houd met alle details die achter de schermen spelen en waarbij mijn ervaring als uitvaartbegeleidster zeker zal helpen om op een menselijke manier te blijven werken.
Wij als mens Tina Hakkesteegt Erwin de Jong Cora van der Waal Ina Schut Lijda van Zessen Astrid van der Ham José Aartsen Sophie de Waal Karolyne Heikoop Pieta van der Leeden Corrie den Hartog Cindy Kok Caroline van Dam Ralf Hakkesteegt Mariska de Groot Arja van Bruchem
Uitvaartbegeleiding De Stilte   -   0183 – 35 40 39   -   info@de-stilte.com