Ilse de Jong Ilse de Jong Eind dertig, in liefde getrouwd, moeder van een prachtige dochter en nazorgbegeleidster.

Hoewel ik best een leuke baan had werd ik niet blij van de gedachte hier tot mijn pensioen mee door te gaan: het werd tijd voor iets anders.

Ik had al meerdere keren een beroepskeuzetest ingevuld en ook al stond uitvaartbegeleidster iedere keer bovenaan, ik nam het niet echt serieus. Tot mijn zus vroeg “Waarom niet?”. Nog diezelfde dag schreef ik mij in bij een opleiding.
Tijdens de opleiding ontdekte ik dat ik eigenlijk al van kinds af aan bezig was met de verschillende manieren waarop mensen omgaan met de dood. Ik voelde aan alles dat ik op de juiste weg zat en een goede keus heb gemaakt.
Werken bij De Stilte vind ik heel waardevol, want er valt hier nog zoveel te leren voor mij! Als mens word ik steeds een beetje rijker en dat voelt telkens weer als een cadeautje.
Wij als mens Tina Hakkesteegt Erwin de Jong Cora van der Waal Ina Schut Lijda van Zessen Astrid van der Ham José Aartsen Karolyne Heikoop Heiltje Heinenberg Pieta van der Leeden Corrie den Hartog Cindy Kok Ilse de Jong Caroline van Dam Sophie de Waal Arja van Bruchem
Uitvaartbegeleiding De Stilte   -   0183 – 35 40 39   -   info@de-stilte.com