Martine Lanser Martine Lanser

Jonge veertiger, genietend van het leven en uitvaartbegeleidster.

 Afscheid, verlies en rouw, elementen die horen bij het leven. Het maakt saamhorig en soms juist heel eenzaam. Dit heeft mij altijd al geďntrigeerd. Mijn vader overleed toen ik 18 was en midden in mijn HAVO examens zat. Later verloor ik nog drie hele lieve mensen van mijn eigen leeftijd. Gedurende dat rouwproces viel bij mij het kwartje. ‘Hier wil ik iets mee gaan doen’.


3 jaar ben ik uitvaartbegeleidster geweest bij een andere onderneming en het was de mooiste baan die ik tot dan toe had gedaan. Toch koos ik voor een pauze van dit werk. Even mijzelf evalueren en mijn doelen bijstellen. Een jaar vrijwilligerswerk in Zuid Afrika was het gevolg, alwaar ik veel geleerd heb van de mensen die daar heel dicht bij de natuur en de dood in het leven staan.

Nu kwam de opening bij De Stilte op mijn pad, waarop ik volmondig ja op heb gezegd. Ik ben een mensen-mens. En hier kan ik helemaal mijn ei kwijt. De visie van deze gedreven club vrouwen past mij als een warme jas. De nabestaanden hebben het voor het zeggen en wij staan hen bij met alles wat in ons zit.
Wij als mens Tina Hakkesteegt Erwin de Jong Cora van der Waal Martine Lanser Ina Schut Lijda van Zessen Astrid van der Ham José Aartsen Karolyne Heikoop Heiltje Heinenberg Pieta van der Leeden Corrie den Hartog Cindy Kok Ilse de Jong Caroline van Dam Ralf Hakkesteegt Arja van Bruchem
Uitvaartbegeleiding De Stilte   -   0183 – 35 40 39   -   info@de-stilte.com