Kosten op maat

"De keuzes rondom een uitvaart zijn altijd heel persoonlijk. U kunt deze keuze maken op basis van een (geloofs)overtuiging, een gevoel, praktische overwegingen of vanuit het oogpunt van de kosten.

Als u dat wenst zetten wij de kosten en de regels van de verschillende mogelijkheden graag voor u op een rijtje. Zoals bijvoorbeeld alle regels, kosten en mogelijkheden rondom begraven of cremeren kunnen best verwarrend zijn en hierin kunnen wij helderheid scheppen. En als ik dan een kopje koffie drink met een familie, dan komen er regelmatig mogelijkheden ter sprake waarvan men niet wist dat die konden.

Dit vind ik het fijne aan mijn werk, dat ik juist vrij kan denken en samen met een familie van gedachten kan wisselen. Hierdoor komen we vaak uit op iets wat men op voorhand niet verwacht had, maar waar ze wel heel blij mee zijn achteraf!

Bij ons is ook ons tarief maatwerk. Waar de één graag duidelijkheid wil in de vorm van een vast tarief, ziet een ander liever ons uurtarief. Aan beide werkwijzen zitten voor- en nadelen en dit zal ik of mijn collega-uitvaartbegeleidsters altijd met u overleggen.

U kunt mij altijd bellen om te bespreken welke mogelijkheden er passen bij uw wensen. Iets moois hoeft niet duur te zijn en ik vind het leuk om verschillende mogelijkheden uit te zoeken en voor u uit te werken!" 


"De Stilte is uitvaartbegeleiding op het hoogste niveau met een goede prijs kwaliteit verhouding. “De Stilte” biedt waar voor het geld en is transparant."

(Anonieme reactie uit een enquêteformulier)
Een kus kost niets Een kus kost niets
Uitvaartbegeleiding De Stilte   -   0183 – 35 40 39   -   info@de-stilte.com