Kosten op maat

Er zijn veel details tijdens een uitvaart die invloed hebben op de totale kosten.

Daarnaast kiezen wij er voor om een begroting van de mogelijkheden en kosten aan te passen op wie u bent, waar u vandaan komt en wat u wilt. De kosten voor een graf in de gemeente Zederik verschillen met de gemeente Molenwaard, maar ook de mogelijkheden in crematorium Daelwijck in Utrecht (met bijvoorbeeld een avondcrematie met fakkels) zijn anders dan in de Thuredrith aula (nostalgisch en intiem) van crematorium De Essenhof in Dordrecht.

Een kostenbegroting maken wij graag voor u, indien nodig op heel korte termijn, ook zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en de bijbehorende kosten. U hoeft daarvoor niet vooraf al te weten wat u exact wenst, maar met een paar korte vragen kunnen wij al een goed beeld krijgen waardoor wij een begroting kunnen maken die bij u past.

Het tarief dat u voor onze dienstverlening betaalt is een vast bedrag ongeacht de hoeveelheid werk of uren die we aan de begeleiding besteden. Wij zullen u ook altijd vragen of er een budget is waar wij rekening mee kunnen houden om de kosten binnen afgesproken grenzen te houden. 


U kunt altijd contact met ons opnemen met uw vragen, ook over kosten uiteraard!


"De Stilte is uitvaartbegeleiding op het hoogste niveau met een goede prijs kwaliteit verhouding. “De Stilte” biedt waar voor het geld en is transparant."

(Anonieme reactie uit een enquêteformulier)
Wij als mens Tina Hakkesteegt Erwin de Jong Cora van der Waal Ina Schut Lijda van Zessen José Aartsen Sophie de Waal Deborah Niesthoven Pieta van der Leeden Corrie den Hartog Caroline van Dam Mariska de Groot Arja van Bruchem
Uitvaartbegeleiding De Stilte   -   0183 – 35 40 39   -   info@de-stilte.com