Eén familie te begeleiden

Wij begeleiden één uitvaart per uitvaartbegeleidster van het begin tot het einde, dus u heeft één vaste begeleidster gedurende alle dagen. Als alle uitvaartbegeleidsters een familie te begeleiden hebben dan zit De Stilte als bedrijf dus ‘vol’. Dit houdt in dat we geen nieuwe meldingen aannemen omdat we een familie dan niet volgens onze kwaliteitsnorm kunnen begeleiden.


In heel bijzondere situaties komt het af en toe voor dat een uitvaartbegeleidster toch twee families tegelijk moet begeleiden. Wij stellen hiervan dan altijd beide families op de hoogte zodat men kan aangeven of men hiermee akkoord is en op kantoor worden er extra dames ingezet om de uitvaartbegeleidster te ondersteunen. Hierbij is onze voorwaarde dat we begeleiding op die hoge kwaliteit kunnen blijven geven die wij voor ogen hebben!


"Echt uitvaartbegeleiding in plaats van een uitvaartonderneming!"

(Echtgenote over de uitvaart van haar geliefde man)
Wij als mens Tina Hakkesteegt Erwin de Jong Cora van der Waal Ina Schut Lijda van Zessen José Aartsen Sophie de Waal Deborah Niesthoven Pieta van der Leeden Corrie den Hartog Caroline van Dam Mariska de Groot Arja van Bruchem
Uitvaartbegeleiding De Stilte   -   0183 – 35 40 39   -   info@de-stilte.com