Kwaliteit

Onze kwaliteit kan het beste uitgelegd worden door het geven van een voorbeeld.


Op de derde dag na het overlijden van een vader kwamen de bloemen ter sprake. Wij kunnen de familie een bloemenboek geven en de naam van een bloemist, dan hebben we binnen 10 minuten de bloemen besproken. Dit doen wij echter liever niet. Wij bespreken eerst wat de nabestaanden in gedachten hebben en informeren naar zijn liefde voor tuinieren en het hebben van een groentetuin.


Uiteindelijk bleek deze vader zeer trots te zijn op zijn moestuin en met een glimlach denken de kinderen aan de vele boerenkolen die er op dat moment volop in de tuin staan. Uiteindelijk wordt de spade gepakt en de boerenkool in volle glorie naar de bloemist gebracht en prachtig opgemaakt met witte rozen en andere bloemen in verschillende groentinten.


Deze manier van werken duurt langer dan 10 minuten, echter het uiteindelijke bloemstuk geeft de familie een herinnering die ze koesteren.


"Jullie geven goede adviezen en mogelijkheden, 
denken mee en brengen je op ideeën."

(Dochter en haar man spreken over de begrafenis van haar vader)
Wij als mens Tina Hakkesteegt Erwin de Jong Cora van der Waal Ina Schut Lijda van Zessen José Aartsen Sophie de Waal Deborah Niesthoven Pieta van der Leeden Corrie den Hartog Caroline van Dam Mariska de Groot Arja van Bruchem
Uitvaartbegeleiding De Stilte   -   0183 – 35 40 39   -   info@de-stilte.com