Lijda van Zessen Lijda van Zessen


Lijda van Zessen, vijftig plusser, getrouwd en trotse moeder en oma.


Na 38 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de ouderenzorg was ik genoodzaakt een andere baan te zoeken. Ik kreeg het advies om bij De Stilte te informeren naar de mogelijkheden om daar als uitvaartbegeleidster te gaan werken. De uitvaartbranche stond niet als eerste op mijn lijstje om te solliciteren.


In januari 2015 is mijn vader overleden en heb ik samen mogen werken met De Stilte. Dit was een bijzonder mooie en fijne ervaring. Daarna heb ik de telefoon gepakt en Tina gebeld. Een uitnodiging voor een kop koffie was er heel snel en zo heb ik in het voorjaar van 2015 kennis gemaakt met De Stilte.


Al tijdens het eerste gesprek was er een klik en het besef bij mij dat hier mijn toekomst lag. In het najaar van 2015 ben ik bij De Stilte gaan werken.


Ik ben er helemaal op mijn plek, het is fijn samenwerken met een club gedreven dames en twee heren. Er heerst rust, men is betrokken en men staat klaar voor elkaar.


Ik ben een mensen, mens, het contact met de nabestaande doet mij erg goed en geeft mij veel voldoening. De tijd nemen voor mensen en persoonlijke aandacht geven aan nabestaanden om een warm en liefdevol afscheid te organiseren samen met de familie is de visie van De Stilte en dat spreekt mij zeer aan.


Werken bij De Stilte maakt bij gelukkig, ik krijg er alle ruimte om de nabestaande, die het voor het zeggen hebben, te ondersteunen tijdens de periode waarin zij afscheid moeten nemen van een geliefde.

Wij als mens Tina Hakkesteegt Erwin de Jong Cora van der Waal Ina Schut Lijda van Zessen José Aartsen Sophie de Waal Deborah Niesthoven Pieta van der Leeden Corrie den Hartog Caroline van Dam Mariska de Groot Arja van Bruchem
Uitvaartbegeleiding De Stilte   -   0183 – 35 40 39   -   info@de-stilte.com