Inge Westerhout Inge Westerhout Al een paar jaar 40. Heel lang getrouwd met Marcel en moeder van 2 prachtige kinderen.
Nog niet zo lang werkzaam bij De Stilte als uitvaartverzorgster.

Met veel plezier heb ik 22 jaar op de administratie van een transportbedrijf gewerkt, maar ik voelde dat het tijd was om iets anders te gaan doen. De behoefte om wat meer voor andere mensen te kunnen betekenen was groot, maar hoe of wat, dat wist ik eigenlijk niet precies.Tot ik me bedacht dat ik een aantal jaar geleden een vacature van De Stilte in de krant had zien staan. Ik herinnerde mij dat de manier waarop de vacature werd omschreven mij raakte, maar waarschijnlijk was de tijd nog niet rijp, want ik heb er destijds niet op gereageerd.
Toen ik hier weer aan dacht heb ik de site van De Stilte bezocht en toen wist ik het: Ik wil heel graag uitvaartbegeleidster worden. Het voor anderen iets kunnen betekenen in een moeilijke tijd, in combinatie met het organiseren en regelen van allerlei zaken om een mooie uitvaart te kunnen verzorgen, is in mijn ogen een prachtige waardevolle baan.
Ik ben dan ook trots dat ik deel mag uitmaken van dit mooie team!
Wij als mens Tina Hakkesteegt Inge Westerhout Rebecca van de Vis Ina Schut Cora van der Waal Sophie de Waal Deborah Niesthoven Corrie den Hartog Ella Hakkesteegt Léonie Groen Werken bij? Arja van Bruchem
Uitvaartbegeleiding De Stilte   -   0183 – 35 40 39   -   info@de-stilte.com