Sophie de Waal Sophie de Waal

Midden dertig, getrouwd en moeder van een jonge dochter.


Na 5 jaar met heel veel plezier als uitvaartbegeleidster bij
De Stilte gewerkt te hebben mocht ik moeder worden van een klein meisje. De grote flexibiliteit die als uitvaartbegeleidster van je gevraagd wordt kon ik hierdoor niet meer geven en dus veranderde ook mijn functie bij De Stilte.


Nu werk ik 2 dagen in de week op kantoor, ik verzorg graag
het printwerk (rouwkaarten, advertenties en dergelijke) en ondersteun mijn collega’s door administratieve taken van hen over te nemen.


Daarnaast verzorg ik binnen De Stilte de nazorg, nadat de
uitvaart geweest is neem ik contact op met de families die wij begeleiden en ga ik bij hen langs. We praten na over de uitvaart en onze begeleiding. Bij de ene familie kan ik advies geven over praktische zaken die geregeld moeten worden, bij een andere familie kan ik een luisterend oor bieden. Op deze manier ben ik nog heel actief betrokken bij de families die wij begeleiden en dat voelt goed!


Het werken bij De Stilte zorgt ervoor dat ik geen dag voor lief neem en het zorgt ervoor dat ik me realiseer dat ik ontzettend dankbaar ben voor mijn gezin en vrienden.

Wij als mens Tina Hakkesteegt Inge Westerhout Rebecca van de Vis Ina Schut Cora van der Waal Sophie de Waal Deborah Niesthoven Corrie den Hartog Ella Hakkesteegt Léonie Groen Werken bij? Arja van Bruchem
Uitvaartbegeleiding De Stilte   -   0183 – 35 40 39   -   info@de-stilte.com