Wil jij werken bij De Stilte?

Wij hebben eigenlijk nooit echt een open vacature, dit omdat wij onze collega's graag 'tegenkomen'. Wil jij op ons pad komen? Stuur ons dan een email naar info@de-stilte.com waarin wij graag lezen waarom je denkt dat dit werk bij je past. 

En ‘Maak er iets leuks van, dan kan het niet missen!’ 

Welke eigenschappen heb jij?

Vriendelijk, gezellig, empathisch, echt en oprecht, eerlijk, bescheiden, trots op het resultaat, samen en niet alleen, stap harder willen en kunnen zetten, nieuwsgierig, horen wat er niet gezegd wordt, kritisch, netjes, verzorgd, rust uitstralen, respect, normen en waarden, onbevooroordeeld.

Wie ben jij?

Als uitvaartbegeleidster heb je passie voor dit werk, je bent iemand die graag een familie wil begeleiden van a tot z en bereid is dat stapje extra te zetten. Iemand die plezier heeft in het werk en die de warme kant van ons werk met een glimlach weet te combineren met de momenten van hard werken.

En praktisch?

- Je bent goed in de Nederlandse taal
- Flexibel inzetbaar; je stelt graag het belang van de familie voorop
- Weekend en avonden horen er gewoon bij wanneer nodig.
- Je kunt omgaan met de pieken en dalen in ons werk en houdt van deze dynamiek
- Het hebben van een diploma van een uitvaartopleiding is zeker een pré maar geen must

Het aantal uren per week is flexibel en De Stilte staat open voor mensen die werk zien liggen en dit graag oppakken. De huidige schatting van het aantal uren is gemiddeld 20 tot 24 uur in, afhankelijk van je inzetbaarheid en flexibiliteit en een contract opgezet op basis van de geldende CAO.  En ons werkgebied is Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en Het Land van Heusden en Altena.

En wie zijn wij?

Wij zijn mensen die van hun werk willen genieten. 

Wij willen ons werk goed doen, niet op basis van managementlijstjes en niet afgerekend worden op de uren die we willen besteden aan de familie die we begeleiden. Als het in het belang is van de familie, dan dient iets mogelijk te zijn.

Wij willen buiten de kaders meedenken, ons blijven vernieuwen en ons werk menselijk houden, passend bij iedere familie. Daarmee blijft de balans tussen ons werk, ons gezin en alles wat ons leven nog meer mooi maakt in evenwicht.

Waarin vinden wij De Stilte bijzonder? 

De hoge kwaliteit die wij leveren, op een persoonlijke manier, de vrijheid in tijd die we nodig achten om een familie te begeleiden, het feit dat wij als uitvaartbegeleidster altijd maximaal 1 familie begeleiden en daarmee dus 100% ter beschikking van een familie staan. 


We zijn nieuwsgierig naar wie jij bent! Wellicht tot ziens!

Tina Hakkesteegt