Wereldlichtjesdag 2022
Sinds wanneer organiseren jullie Wereldlichtjesdag?
In 2013 heb ik voor het eerst deze avond georganiseerd.

Waarom ben je hiermee begonnen?
Ben de Jong (2015 †) heeft zijn zoon verloren door een auto ongeluk in 2009. Hij vroeg mij of ik Wereldlichtjesdag kende en of ik dit zou willen organiseren? Hierop was mijn antwoord direct ‘ja’!
Mijn band met Ben was zo bijzonder dat dit het enig mogelijke antwoord was.
Lees meer

Schoonheid zit in eenvoud
Na het overlijden van haar man lijkt alles aan haar voorbij te gaan ondanks dat ze met elkaar als gezin zijn overlijden zagen aankomen. Het gevoel dat haar overkomt op het moment dat hij echt niet meer reageert overvalt haar. Het besef dat ze er nu echt alleen voor staat komt als een mokerslag binnen terwijl ze al maandenlang de zorg voor hun meiden van 5 en 7 alleen doet. Het voelt anders en is ook écht anders.
Lees meer

Het eerste gesprek
Een zoon belt rond een uur of acht ‘s avonds dat zijn vader zojuist is overleden. Tijdens dit telefoongesprek vertelt hij ook over het overlijden van zijn moeder zes maanden eerder en hun ontevredenheid achteraf over de kosten en de uitvaartondernemer. Binnen enkele tellen wordt mij duidelijk dat ze nu op voorhand duidelijkheid willen over de kosten en dat ze (terecht) argwanend zijn naar mij als uitvaartonderneming en mijn ‘goede bedoelingen’.
Lees meer

Wij als mens Tina Hakkesteegt Inge Westerhout Rebecca van de Vis Ina Schut Cora van der Waal Sophie de Waal Deborah Niesthoven Corrie den Hartog Ella Hakkesteegt Léonie Groen Werken bij? Arja van Bruchem
Uitvaartbegeleiding De Stilte   -   0183 – 35 40 39   -   info@de-stilte.com