Onze nazorg voor u

“Als je iets nodig hebt, dan kun je me altijd bellen…” Vragen om hulp is voor velen niet altijd makkelijk, dit zien we bij ons zelf, maar ook bij families die wij mogen begeleiden na het overlijden van een geliefde.

Tijdens onze gesprekken met nabestaanden horen wij vaak dat zes tot acht weken na een overlijden de eerste behoefte komt voor een steuntje in de rug en weer zes maanden later begint het besef te komen dat het écht is en dat het niet minder wordt, maar zelfs meer… Op die momenten willen wij graag een steuntje in de rug bieden, ook al is ons regelwerk als uitvaartbegeleidster dan klaar.

Het steuntje in de rug dat wij willen geven is natuurlijk helemaal vrijblijvend. Wij vragen een rouwbegeleidster om telefonisch contact met de familie op te nemen. Zij zal vragen wat u heeft meegemaakt de afgelopen periode en hoe het nu met u gaat.

U kunt meer lezen over onze nazorg in het onderstaande document dat u kunt downloaden.
Download hier het nazorgdocument
Een gekleurde kaars voor iedere karaktereigenschap
Wij als mens Tina Hakkesteegt Inge Westerhout Rebecca van de Vis Ina Schut Cora van der Waal Sophie de Waal Deborah Niesthoven Corrie den Hartog Ella Hakkesteegt Léonie Groen Werken bij? Arja van Bruchem
Uitvaartbegeleiding De Stilte   -   0183 – 35 40 39   -   info@de-stilte.com