Uitvaartbegeleiding

Het meest tastbare van ons werk is het aantal uren dat wij besteden aan een uitvaart en het intensieve contact dat wij hebben met nabestaanden en alle betrokkenen rondom een uitvaart.


Als wij een melding van overlijden krijgen, dan gaat vanaf dat moment één uitvaartbegeleidster gedurende alle dagen naar de familie waarbij ze wordt ondersteund door een assistente. Gemiddeld werken wij als uitvaartbegeleidsters 35 tot 45 uur om een uitvaart te organiseren. Een tweede melding gaat hierna naar de tweede uitvaartbegeleidster en zo verder… Wij geloven dat iedere familie recht heeft op zijn of haar eigen persoonlijke uitvaart met onverdeelde aandacht van ons.


Als uitvaartonderneming noem je je eigen werk altijd persoonlijk. En wij geloven ook dat iedere uitvaartondernemer een persoonlijke uitvaart organiseert. Maar wij zijn ook van mening dat een uitvaart (begrafenis of crematie) pas echt persoonlijk wordt als je als mens een familie mag begeleiden. Als je als mensen met elkaar aan tafel zit op een menselijke manier met elkaar mag praten (dus niet met formulieren en invullijstjes) en hiervoor alle tijd krijgt om goed te kunnen luisteren. Pas dan kom je tot wat men echt belangrijk vindt.


En dan pas maak je een persoonlijke uitvaart écht tot een persoonlijke uitvaart! 


Wij als mens Tina Hakkesteegt Inge Westerhout Rebecca van de Vis Ina Schut Cora van der Waal Sophie de Waal Deborah Niesthoven Corrie den Hartog Ella Hakkesteegt Léonie Groen Werken bij? Arja van Bruchem
Uitvaartbegeleiding De Stilte   -   0183 – 35 40 39   -   info@de-stilte.com