Vervoer

"Bij De Stilte ben ik chauffeuse op onze eigen rouwauto. Een paar jaar geleden hebben we zelf gekozen voor een vriendelijke lichtgrijze rouwauto. Het fijne van onze eigen rouwauto is dat wij alle tijd en ruimte hebben voor het vervoer. Wij hoeven geen ‘rittenplanning’ te maken, maar wij kunnen zelf overleggen met de families wat zij fijn vinden. Soms is het heel simpel dat men graag even stilstaat bij iemands bouwlandje… Gewoon omdat hij daar graag kwam. Maar ook een binnendoor-route langs de Giessen kan een heel bijzondere laatste rit worden.

Ook zijn we wel eens een andere route gereden omdat we ‘gewoon’ de spelende kinderen op een schoolplein niet wilde storen in hun spel. Het zijn soms hele kleine dingen waarmee je rekening kan houden.

En als familieleden horen dat ze altijd mee mogen rijden met ons, dan vinden ze dat vaak erg fijn. De verhalen en gesprekken die dan gevoerd worden in de rouwauto zijn voor mij heel waardevol en maken dat ik mijn werk met veel liefde en plezier doe.

Maar natuurlijk kan u ook altijd kiezen voor een andere kleur rouwauto. Naast de kleur zwart zijn er vele kleuren mogelijk; van donkerblauw tot bordeauxrood. U kunt altijd aangeven wat u mooi zou vinden.

Maar u kunt ook denken aan hele andere manieren van vervoer, zoals: een uitvaartbus (touringcar inclusief een plekje voor de kist met de overledene), de uitvaartcaravan, een motor met zijspan, paard en wagen of heeft u wel eens gehoord van ‘Leentje de rouwkoe’ met een mooie boerenkar erachter."

Ella

chauffeuse en assistente 

Onze auto Onze auto
Uitvaartbegeleiding De Stilte   -   0183 – 35 40 39   -   info@de-stilte.com